Geçici Mezuniyet Belgesi ve Not Döküm Belgesini Kaybeden Mezunlar için Duyuru
  27 Eylül 2018

Yüksekokulumuz mezunlarına Okulumuzca verilien Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi ve Not Döküm Belgesinin (transkript) kaybedilmesi durumunda, yenisi talep edildiğinde her belge için; Halkbank Ankara Gölbaşı Şubesi (TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16) Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi hesabına 20 TL (ayrı ayrı) direk banka şubesinden yatırıp, aşağıda ekte bulunan dilekçe örneğini doldurarak, dekontla birlikte Yüksekokulumuz faks numarasına göndereceklerdir.

Yüksekokulumuzdan mezun olduktan sonra yeni bir üniversiteye kayıt yaptıran ve ortak bazı derslerden muaf olmak isteyen mezunlarımız istedikleri derslerin içerikleri için ders başına ; Ziraat Bankası Kırıkkaleı Şubesi ( TR16 0001 0003 1600 0010 0059 33 ) Kırıkkale Deftarlığı Genel Bütçe hesabına 5 TL  (her bir ders için) direk banka şubesinden yatırıp, aşağıda ekte bulunan dilekçe örneğini doldurarak dekontla birlikte Yüksekokulumuz faks numarasına göndereceklerdir.

Banka şubelerinde ücretleri yatırırken açıklamaya T.C kimlik numaraları ve ne için para yatırdığınızı yazdırınız.

Dilekçesi ve dekontu Yüksekokulumuza ulaşanlar gerekli belgeler düzenlendikten sonra posta yolu ile belirtmiş oldukları adreslerine gönderilecektir.

Fax:0318 224 68 74

Örnek Dilekçe