Geçici Mezuniyet Belgesi ve Not Döküm Belgesini Kaybeden Mezunlar için Duyuru
  27 Eylül 2018

Yüksekokulumuz mezunlarına Okulumuzca verilien Not Döküm Belgesinin (transkript) ve Geçici Mezuniyet belgesinin kaybedilmesi durumunda, yenisi talep edildiğinde belge için; Halkbank Ankara Gölbaşı Şubesi (TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16) Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi hesabına 135 TL direk banka şubesinden yatırıp, (İnternet üzerinden EFT ve Havale olmayacak)  aşağıda ekte bulunan dilekçe örneğini doldurarak, dekontla birlikte Yüksekokulumuz faks numarasına göndereceklerdir.

Yüksekokulumuzdan mezun olduktan sonra yeni bir üniversiteye kayıt yaptıran ve ortak bazı derslerden muaf olmak isteyen mezunlarımız istedikleri derslerin içerikleri için ders başına ; Ziraat Bankası Kırıkkaleı Şubesi ( TR16 0001 0003 1600 0010 0059 33 ) Kırıkkale Deftarlığı Genel Bütçe hesabına 5 TL  (her bir ders için) direk banka şubesinden yatırıp, (İnternet üzerinden EFT ve Havale olmayacak), Banka dekontunun açıklama kısmına "Kırıkkale PMYO Ders içerik veya Ders İçerik" yazılacaktır. aşağıda ekte bulunan dilekçe örneğini doldurarak dekontla birlikte Yüksekokulumuz faks numarasına göndereceklerdir.

(Kurumsal E-Posta adresine telefon ile bilgi vermek kaydı ile gönderebilirsiniz krkpmyoegitim@egm.gov.tr)

Diploma/Geçici Mezuniyet Belgesini veya Mezuniyet Belgesini kaybedenlerin öncelikle E-Devlet üzerinden bahse konu belgeleri temin etmesi, aksi bir durumda aşağıdaki telefon numarasından irtibat kurmaları gerekmektedir.

Banka şubelerinde ücretleri yatırırken açıklamaya T.C kimlik numaraları ve ne için para yatırdığınızı yazdırınız.

Dilekçesi ve dekontu Yüksekokulumuza ulaşanlar gerekli belgeler düzenlendikten sonra posta yolu ile belirtmiş oldukları adreslerine gönderilecektir.

Tel:0318 224 68 75 - Dahili:7743

Fax:0318 224 68 74