Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK ve Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet MAKAS'ın ziyaretleri
  15 Mart 2024

Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof.Dr. Yılmaz ÇOLAK, devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde incelemek, denetlemek üzere 15 Mart 2024 Cuma günü Kırıkkale Polis Meslek Yüksekokulumuza ziyaret gerçekleştirmiştir.

Söz konusu ziyarette Kırıkkale Valisi Sayın Mehmet MAKAS ve Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK iftar programında öğrencilerimizle bir araya gelmiştir.

Polis Akademisi Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, okulumuzda 21. ve 22. Dönem PMYO olarak eğitimlerine devam etmekte olan Polis Memuru adaylarına "Meslek İlkeleri", "Türkiye'nin Güvenlik Politikaları" ve "Polis Teşkilatı" konuları üzerine hitap etmiştir.