19.Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni
  05 Ekim 2021

Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüzün 19.Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni

5 Ekim 2021 Salı günü düzenlenen Polis Meslek Yüksekokulumuz 19.Dönem Mezuniyet ve Yemin Töreni ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılını başarı ile tamamlayan (443) öğrencimiz Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına Polis Memuru olarak atanmışlardır.
          Covid-19 tedbirleri kapsamında kısıtlı olarak gerçekleştirilen törene, Kırıkkale Vali V. Sayın Ahmet Sait KURNAZ, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet
Ali DURMUŞ, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet SAYGILI,  Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1.Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ayşegül ÖZCAN, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Fahri BULUT, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Cihan SANLI, Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk UZUNOĞLU, Çelebi Kaymakamı Ahmet Nuri DEMİR, Baro Başkanı Av. Talat APAYDIN, Yahşihan Belediye Başkanı Osman TÜRKYILMAZ ve mezun öğrenci aileleri katılmışlardır. Genç meslektaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz.