2024 YILINDA YÜKSEKOKULUMUZA PLANLAMASI YAPILAN ASIL VE YEDEK ADAYLARIN DİKKATİNE (TAAHHÜT SENEDİ)
  25 Eylül 2024

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adaylarının kayıt için 01/10/2024 günü saat17:00 'ye kadar (DAHA ÖNCEKİ GÜNLERDE GELMELERİNE GEREK YOKTUR) Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Adaylar aşağıdaki evrakları teslim ettiklerinde geçici kayıtları yapılmış olup okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1-Taahhüt Senedi (TAAHHÜT SENEDİ İNDİR)

2-Mezun olduğu Liseye ait diplomanın aslı veya örneği.

3-Diplomasını kaybedenler, diploma kayıp belgesi yerine geçen"Öğrenim Durum Belgesi" getireceklerdir.

4- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

5- En az 4 adet fotoğraf (fotoğrafın arka kısmına T.C. kimlik numarası ve ad soyad yazılmış şekilde teslim edilecek)

6-Askerlik Durum Belgesi (Askerlik yükümlülüğü henüz gelmemiş adayların getirmesine gerek yoktur)

7- Siyasi Parti Üyeliği bulunmadığına dair belge ( e-devlet üzerinden alınacaktır. )

8- Öğrenciler kantinden alış veriş yaparken kart kullanmak zorundadır yanınızda kredi veya banka kartı getirmeniz gerekmektedir.

NOT:

Adaylar 01/10/2024 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

Koyu renkli takım elbise,

Koyu renkli eşofman takımı,

Koyu renkli kumaş pantolon, açık renkli gömlek ve ona uygun ayakkabı,

Spor ayakkabısı,

Pijama takımı,

Havlu,

Terlik,

Kişisel temizlik malzemeleri,

AKILLI TELEFON VE SAAT  VE HER TÜRLÜ YİYECEK İÇECEK YASAKTIR KESİNLİKLE OKULA ALINMAYACAKTIR.

(KAMERASIZ  TUŞLU TELEFON GETİRİLEBİLİR)