Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ'ın Polis Meslek Yüksekokulumuzu ziyareti.
  26 Şubat 2022

26 Şubat 2022 Cumartesi günü Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ Polis Meslek Yüksekokulumuzda devam eden eğitim faaliyetlerini yerinde inceleme ve denetlemede bulunmak üzere ziyaret gerçekleştirmiştir.

Söz konusu ziyarete; Asayiş Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Vedat MERCAN, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Hakkı SEYDİOĞULLARI, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mahmut ÇORUMLU ve Kırıkkale İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Fahri BULUT katılım sağlamıştır. Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet AKTAŞ Yüksekokul Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Evren YOĞURTCU’dan okulumuzda eğitim görmekte olan Polis Memuru adaylarının eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alıp öğrencilerle mesleki tecrübe paylaşımında bulunmuşlardır.