Trafik Birimlerinde Görevlendirilen Polis Memurlarına Yönelik Temel Trafik Ve Kaza İnceleme Eğitimi Sertifika Töreni
  27 Temmuz 2018

Trafik kuruluşlarımızın branşlı ve eğitimli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüzde 02-27 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen, “Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimini” başarı ile tamamlayan 791 Polis Memuru düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İNCE, Emniyet Genel Müdürü Celal UZUNKAYA, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Kırıkkale Valisi M. İlker HAKTANKAÇMAZ, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan CAN, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet SAYGILI, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AYAZ, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali ÇELİK, Trafik Planlama ve Destek Dairesi Başkanı Mehmet YAVUZ, Trafik Eğitim Araştırma Dairesi Başkanı Ali TEMİZ, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut ÇORUMLU, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Selçuk DOĞUŞ, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı Alb. İbrahim Ayhan VURAL ile İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları katıldı.